Slagerij van Orsouw meats Jeremy Vermolen

l800_varken__koe__kip_c

Jeremy Vermolen is bekend als chef in het TV – programma de grote Tuinverbouwing, waarin hij wekelijks de BBQ gebruikt. Jeremy is een gepassioneerde chef, die altijd op zoek is naar de perfecte  smaak en de beste ingrediënten. Voor bij de BBQ brengt hij onder het merk Wild Mill speciaal bier op de markt. Als smaakmaker is hij altijd op zoek naar de beste combinaties en de optimale bereiding. Uniek voor Nederland is de Japanse tafelgrill, de ‎Shichirin, die door Jeremy op de kaart wordt gezet.

Stoofpotjes

Voor slagerij van Orsouw heeft Jeremy verschillende stoofpotten bedacht, geïnspireerd op de verschillende soorten Wild Mill. Uitgangspunt voor de recepten is het kwaliteitsvlees van slagerij van Orsouw. Deze stoofpotten zijn makkelijk te maken (neem de tijd en goede ingrediënten) en geniet van de rijke, volle smaak.

Kalfswangetjes & Wild Mill Dark

Black Angus stoof met Wild Mill Dark

Kipstoof met Wild Mill Tripel

Wild Mill - BBQ bier

De bieren zijn door Jeremy speciaal ontwikkeld om, zoals de naam al zegt, te drinken bij de BBQ. De smaaktonen in de bieren zijn een perfecte match bij vlees, vis of groenten van de BBQ. De bieren zijn makkelijk drinkbaar en toegankelijk.

Wild Mill Tripel

8,5% | Kruidige, citrus, hop. Zachte tripel(hop) met tonen van sinaasappel en koriander.

COMBINATIE TIP! Schaal- en schelpdieren, vis, gevogelte en pasta.

Wild Mill Dark

11% | Quadrupel-stijl donker bier met tonen van komijn, steranijs en zoethout.  

COMBINATIE TIP! Stoverij, wild en rund.

Wild Mill PX - Pedro Ximénez sherry

11% | Sterk, donkerbruin met tonen van chocolade, vanille, rozijn, steranijs en zoethout.