Ga naar de inhoud

Over Slagerij van Orsouw

Even voorstellen

Beste klanten,

Precies 4 jaar geleden hebben wij de slagerij van Harry en Anita van Orsouw overgenomen. Voor ons een hele spannende tijd. Mede dankzij alle enthousiaste reacties, zijn we inmiddels goed ingeburgerd en hebben het erg naar onze zin op onze nieuwe stek. Daarom denken wij dat de tijd rijp is voor onze volgende stap…

Wij zijn heel blij u te kunnen vertellen, dat wij ons aan hebben mogen sluiten bij de Gelderblom formule. Deze formule staat voor kwaliteit, innovatie en persoonlijkheid. Kortom, de dingen die bij ons ook hoog in het vaandel staan en daardoor perfect bij ons aansluiten. Onze winkel zal aan de binnenkant maar ook aan de buitenkant een nieuwe uitstraling aangemeten krijgen. Ons logo wordt vernieuwd en we krijgen een uitstraling die past bij de kwaliteit die we uit willen stralen.

Gaat dan alles veranderen?
Nee zeker niet! We doen uiteraard geen enkele concessie aan onze vertrouwde kwaliteit. Deze blijft van onverminderd hoog niveau en wij blijven u verrassen met een ruim en afwisselend assortiment, leuke en aantrekkelijke acties en fantastische producten uit eigen keuken en worstmakerij.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent geworden als wij en we hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel of via onze webshop. We zijn dan ook benieuwd naar uw reactie!

Met vriendelijke groet,

Michel en Nancy

Gelderblom sinds 1984

Slagerij Gelderblom is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Midden Nederland en zet nu ook voet aan wal in Brabant. Wij zijn een groep samenwerkende, ambachtelijke slagers die streven naar dezelfde doelstelling; het moet gewoon goed zijn. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Wij streven naar perfectie en bieden u: Kwaliteit, innovatie, gemak, service & klantvriendelijkheid. Bij ons bent u geen nummer, maar een uitdaging. De uitdaging is om uw verwachtingen te overtreffen. Onze gepassioneerde slagers geven u de maximale aandacht die u verdiend. Het voelt niet als een verplichting om boodschappen te doen, maar het is leuk om naar Gelderblom te gaan. Waar u advies krijgt van een enthousiaste vakman die de gehele dag bezig is om met liefde zijn producten te bereiden en u een passend advies te geven.

Of het nu gaat om een goed en lekker stuk vlees, gourmet, barbecue, maaltijden of vleeswaren uit eigen worstmakerij, wij bieden u een breed assortiment en vooral smaakvol en altijd vers.

Daarnaast bieden wij u een groot aanbod in partyservice en catering met bezorging op locatie. Van salades, lunches en hapjes tot grote warm en koude buffetten. Bij Gelderblom is alles mogelijk. Onze slagers maken van uw feest een geslaagd feest.