Onze worstmakerij
Slagerij Gelderblom staat voor kwaliteit en dat proef je! Ons paradepaardje is de eigen worstmakerij in Driebruggen. Hier worden naar eigen recept en ambachtelijk procedé de mooiste vleeswaren gemaakt door Hans en Ada van Leeuwen. Ambacht en vakmanschap gaan hier hand in en hand en dat proef je!
Slagers achterham
Onze alom geprezen slagers achterham wordt al 4 jaar gemaakt in onze eigen Gelderblom worstmakerij. Die op recept exact zo gemaakt wordt zoals Harry van Orsouw dat vroeger altijd gedaan heeft, ambachtelijk! maar met de meest moderne apparatuur waardoor smaak en kwaliteit geborgd blijft.
Gebraden gehakt
Ook ons inmiddels vertrouwde gebraden gehakt komt uit de vakkundige worstmakerij van Gelderblom. Van de hoogste kwaliteit varkens en rundvlees tot de lekkerste kruiden en specerijen, alles wordt ambachtelijk voor u samengesteld en bereid en dat proef je.
Lokale producten
Sommige bekende streek producten blijven uit onze eigen slagerij komen neem onze Heesche ham, balkenbrij en rookvlees. Stuk voor stuk lokale toppers die niet in ons assortiment mogen ontbreken en wij vol passie en vakmanschap voor u blijven maken.